Als Nederlander in Albufeira

Flag-Pins-Portugal-Netherlands

Al gelijk wanneer je het vliegtuig uitstapt, voelt u de heerlijke zomerse temperaturen. Dat is heel wat beter dan het herfstachtige weer nu in Nederland. Ook het landschap vanaf het vliegveld naar Albufeira is heel anders. In de tekst hieronder bevindt zich informatie over winkels en activiteiten hier in Albufeira.

De winkels waar je heen moet gaan:

Het winkelcentrum Algarve shopping is aan te raden,  hierin bevindt zich een Continente. De Continente supermarkt is van zichzelf redelijk duur. De aanbiedingen zijn wel heel goed. Alle winkels zijn open tot 23.00 sommige zelf tot 00.00. U kunt de gratis Suffle bus nemen die vertrekt vanuit de Muthu Hotels in Albufeira. De tijden dat de bus vertrekt en teruggaat krijgt u bij het inchecken.

winkelcentrum

De voordeligste  supermarkt is de Lidl. Deze zit wel iets buiten het centrum, maar u kunt een taxi nemen. De winkel is open tot 23.00 ook op zondag. Voor spullen die daar niet te koop zijn kunt u naar de continente die zit er 3 minuten vandaan.

Leuke activiteiten om te doen:

Een dagje gaan surfen is zeer aan te raden. U kunt het boeken in een van onze hotels, ook zijn er winkeltjes op de strip waar ze excursies verkopen.

Een dag naar het waterpretpark is ook aan te raden. Er zijn 2 grote waterpretparken. Slide en Splash en Aquashow. Ook dit kunt u ook in een van onze hotels boeken.

slide and spash

Het oude centrum is ook een aanrader. Er zijn veel restaurants waar u kunt dineren of lunchen. Ook hier is een strand. De barretjes zijn open tot laat in de avond. Heel erg gezellig!

 3 Handige weetjes over Albufeira:

Goed om te weten is dat het start tarief van de taxi´s na 1800 omhoog gaat. Het starttarief voor 18.00 uur is 3.50 euro en na 18.00 uur is het 3.90 euro. Ook moet u bij sommige taxi bedrijven betalen voor de bagage in de achterbak. Let daarom heel goed op, ze vragen hier soms heel veel geld voor.

Er zijn 4 Nederlandse restaurants in Albufeira. Ze bevinden zich allemaal vlakbij of op de strip.

U kunt ook in sommige supermarkten Nederlandse spullen kopen, denk aan pindakaas, smeerkaas.

aquashow

 

We hebben een aantal hele mooie aanbiedingen. Voor 99 euro kunt verblijven in een van onze hotels. Met ontbijt, een spa, en speciale behandelingen met korting.

Bekijk andere aanbiedingen op onze site; https://www.muthuhotels.com/clumber-park-hotel/en/offers/mgm-muthu-holidays-summer-spa-break.html of boek direct op onze website!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: