Verborgen plekken

kakslauttanen_Keloigloo

The Horseshoe Bend in Page, Arizona.

De Colorado Rivier is meer dan honderd meter lang. Dit is een heel speciaal stukje van de Arizone.

meer

Verticale traptreden Machu Picchu in Peru.

Niemand is helemaal zeker waarom de oude Inca’s besloten om een ​​enorm tempelcomplex te bouwen op de top van bijna verticale bergtoppen. Heel indrukwekkend.

scheef

Plitvice Lakes, Kroatie

Van alle watervallen in de wereld zijn er niet zo veel zo uitzonderlijk als die bij Plitvice. Dit verbazingwekkende natuurlijke wereldwonder bestaat uit 16 verschillende kalksteenmeren, met kristalhelder water dat van de ene naar de andere loopt.

echtmooi

 Kakslauttanen Hotel, Finland

Dit hotel heeft deze prachtige glazen igloos in het midden van een bos gecreëerd. Het is perfect voor het bekijken van heldere noordelijke nachten.

 hier wil ik heen

 Smoo Cave, Scotland

Deze enorme kustgrot lijkt op iets recht uit het Jurassic Park, maar maak je geen zorgen, het enige wat in de diepte loopt, is een verborgen waterval die in de rustige wateren loopt.

dino

 Lake Baikal, Rusland

Het bezit van ongeveer 20% van het zoetwater dat in de wereld bestaat, Baikal, ‘s werelds oudste meer, is ook een van’ s werelds grootste. Het is duidelijk dat er water is ontstaan ​​voor een veelzijdig scala aan mariene leven, dat nergens anders voorkomt.

zoetwater

Samarkand, Oezbekistan 

Geschiedenis, legende en schoonheid weven zichzelf samen als een magische luchtspiegel in Samarkand, de thuisbasis van oude moskeeën en het mausoleum van de beroemde Tamerlane.

vet mooi muurtje

 

Green Lake, Oostenrijk

In de winter is deze vallei meestal een park met een klein meer, maar wanneer er meer warmte van de lente komt loopt het dal vol met het helder water om een ​​onderwater koninkrijk te creëren

omh

We hebben een aantal hele mooie aanbiedingen lopen. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een speciale spa actie. Voor 99 euro kunt u overnachten, genieten van een spa speciale behandeling en krijgt u een heerlijk ontbijt.

https://www.muthuhotels.com/clumber-park-hotel/en/offers/mgm-muthu-holidays-summer-spa-break.html  en boek direct op onze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: