De mooiste plekken om te trouwen

Haiku Mill in Maui, Hawaii

Als u gedroomd heeft van een bestemming bruiloft in Hawaii, maar zandstranden zijn niet precies wat u voor de achtergrond zoekt, moet u de Haiku Mill bekijken. Een oude suikerplantage gevuld met oude wereld elegantie, de locatie beschikt over sierlijke, schatten en is omgeven door geurige jasmijn- en gardeniabloesems.

wedding

Sodo Park in Seattle, Washington

Als industrieel uw jam is, zou Sodo Park in Seattle een geweldige achtergrond vormen voor uw grote dag! Gelegen in het hart van Seattle’s historische SoDo-wijk, op slechts enkele minuten van het centrum van Seattle, combineer de ruimte historische architectuur met een modern, elegant gevoel.

wedding

Draag Vlag Boerderij in Winters, Californië

Als je locatie visie op een prachtige Californië boerderij wijst, zou Bear Flag Farm zeker op je lijst moeten staan. De idyllische boerderij ligt op dertig hectare lavendelvelden, fruitbomen en plantaardige gewassen.

wedding

Malibu Rocky Oaks in Malibu, CA

En de meest adembenemende ceremonie locatie? Hoe zit het met trouwen in de heuvels van Malibu rond wijngaarden op een hellipad?!? We zijn in Malibu Rocky Oaks geweest en het is serieus zo geweldig als de foto’s. Een ceremonie met een fantastische 360 graden uitzicht op het Santa Monica-gebergte laat je bijna voelen alsof je in de wolken bent! Gevolgd door het diner op lange tafels naast het zwembad.

.wedding

Rim Rock Ranch in Joshua Tree / Pioneertown, CA

Als u voor een boheemse stijl bruiloft gaat, kan er geen betere plek zijn om te zeggen dat ik doe dan Rim Rock Ranch. Gebouwd in 1947, werd de ranch gebouwd om sterren en regisseurs van tientallen cowboyfilms te filmen in de nabijgelegen Pioneertown in de jaren 50 (um, zo geweldig, toch ?!).

wedding

Vista West Ranch in Dripping Springs, TX

Fusing Austin chic met Hill Country charme, we houden van de ruimte in Vista West Ranch om zoveel redenen! De setting is een unieke combinatie van rustige + boheemse, waardoor het een perfecte recept is voor een romantische en gedenkwaardige plek voor stijlvolle koppels.

wedding

 

Terrain in Glen Mills, Pennsylvania

De ultra charmante gerestaureerde antieke broeikas, die beschikbaar is voor bruiloften zowel intiem + groot. Net zo stijlvol als je zou verwachten, Terrein is een van onze favoriete achtergronden en een geweldige optie voor iets uniek voor Pennsylvania-koppels!

wedding

Metropolitan Building in Queens, New York

Het zou geen verrassing moeten zijn dat NY’s Metropolitan Building onze lijst van coolste locaties maakte. Met zijn Frans-geïnspireerde inrichting en charme van de oude wereld is het een ruimte waar we dagelijks over dromen! Er zijn twee verdiepingen met verschillende uitstraling om uit te kiezen en een prachtige ruimte, ideaal voor foto-ops.

wedding

De ruïnes in Barnsley Resort in Adairsville, Georgië

Barnsley Resort geeft Georgia-koppels een unieke plek om te trouwen met zijn prachtige omgeving te midden van de oude ruïnes. De storybook instelling zorgt voor een leuke typische zuidelijke bruiloften + is de perfecte plek voor een bruiloft (plaatselijke of bestemming).

wedding

Terrain in Glen Mills, Pennsylvania

De ultra charmante gerestaureerde antieke broeikas, die beschikbaar is voor bruiloften zowel intiem + groot. Net zo stijlvol als je zou verwachten, Terrein is een van onze favoriete achtergronden en een geweldige optie voor iets uniek voor Pennsylvania-koppels!

wedding

Vizcaya Museum & Tuinen in Miami, Florida

Hoewel het lijkt op een klein stukje Europa, is Vizcaya Museum & Gardens gunstig gelegen in het hart van Miami. Een juweel onder de wolkenkrabbers van Miami, zeggen ze. Het is mooi en zou een perfecte achtergrond vormen voor koppels die een bruiloft willen hebben met een Europees gevoel als naar het buitenland reizen geen optie is.

wedding

https://www.muthuhotels.com/clumber-park-hotel/en/offers/mgm-muthu-holidays-summer-spa-break.html  en boek direct op onze website.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: