De leukste plekken om te bezoeken met je kinderen

In eerst instantie lijkt het heel erg lastig om een vakantie te boeken met kinderen. U heeft zoveel mogelijkheden. De meeste kinderen vinden de vakantie immers pas echt geslaagd als ze vriendjes kunnen maken. Zij hebben het dan reuze naar hun zin en voor de ouders is het zeer prettig dat ze elkaar vermaken.

U kunt kiezen tussen heel wat soorten vakanties.

Pretparkvakantie

Dinseyland Parijs!

U kunt het park een dag bezoeken of verblijven in een van de dichtbijzijnde hotels. In het park is heel veel te beleven. Denk aan atracties, optochten, de kinderen kunnen hun favoriete Disneyfiguren ontmoeten.

paris.png

Actieve vakantie

Frankrijk is een mooie plek om te rotsklimmen, kanoën, boogschieten, surfen of abseilen. Het plaatsje Nantes in Frankrijk heeft bijna al deze activiteiten.

paris.png

Groepsreizen naar verre landen    

Om samen met uw partner of alleen met uw kind(eren) te reizen naar een ver land, is vaak heel lastig. Daarom bieden heel veel organisaties groepsreizen aan. U gaat dan met een groep mensen en een gids het land verkennen en activiteiten doen. Thailand is zeer aan te raden!

paris

Stedentrip met kinderen

Een stedentrip met kinderen is bijna altijd goed, vooral als u van tevoren uitzoekt wat u wilt bekijken. Onderweg hierheen zijn vaak wat restaurantjes of andere eetgelegenheden waar u een ijsje of lekkernij kunt eten met uw kind.

Rome is aan te raden, vooral als u van te voren al wat verhalen vertelt over de Romeinen. Ze kunnen daar alles te weten komen over de romeinen.

paris.png

Strandvakantie

Een strandvakantie is prima te doen met kinderen, vooral als u wat bezigheden voor de kinderen meeneemt. Er zijn vele hotels te vinden dichtbij het strand. En u kunt ook kiezen voor een appartement. Deze zijn ruimer dan een hotelkamer en u kunt zelf koken. wilt u wat anders dan het zwembad of strand;  vanuit Albufeira kunt u ook met kinderen leuke georganiseerd fietstochten boeken.

De perfecte plek om te verblijven is in de Algarve- Albufeira. In een van onze MGM Muthu hotels. U kunt hier heerlijk relaxen en uw kinderen vermaken zich uitstekend!

paris.png

https://www.muthuhotels.com/clumber-park-hotel/en/offers/mgm-muthu-holidays-summer-spa-break.html  en boek direct op onze website.

MGM Logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: